Metalne konstrukcije osijek

Čelične konstrukcije hala

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, Panelmont osijek. u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz montažu i proizvodnju čeličnih konstrukcija hala prilagođenih željama naručitelja. Montažom novih i nadogradnjom postojećih proizvodnih prostora, osiguravamo prostor statičke stabilnosti te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama naručitelja pri čemu jamčimo montažne hale kvalitetom i izgledom na visokoj razini.


Čelične konstrukcije krovišta

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, Panelmont osijek. u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija krovišta.U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije metalnih konstrukcija za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju čelične konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.


Čelične konstrukcije raznih namjena

U slučaju potrebe za čeličnom konstrukcijom specifične namjene, Panelmont osijekvam stoji na raspolaganju da svojim prijedlozima i idejama pomogne u konstruiranju i vizualizaciji čelične konstrukcije prema vašoj želji.U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju metalne konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.Metalne konstrukcije osijek

Cart
Your cart is currently empty.